Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Askoblya

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Askoblya

  1. /home/avigroup/public_html/system/storage/modification/system/library/currency.php в стрічці 114 - return $value * ($to / $from); public function convert($value, $from, $to) { if (isset($this->currencies[$from])) { $from = $this->currencies[$from]['value']; } else { $from = 1; } if (isset($this->currencies[$to])) { $to = $this->currencies[$to]['value']; } else { $to = 1; } return $value * ($to / $from); } В мене мультивалюта, можливо із за цього є проблема.
  2. Всім доброго дня. Хочу до вас звернутись зі своєю проблемою. Установив "options_price_v1.0.12_OC2.ocmod" і "autocalc_price_option_OC2_v3.0.10.ocmod" для версії ocStore 2.1.0.2.1. Не хоче переміщати в корзину видає Syntax Error А на опері взагалі: Fatal error: Unsupported operand types in /home/avigroup/public_html/system/storage/modification/system/library/currency.php on line 114 Підкажіть будь ласка як бути.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.