Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

WEBCOpro

Новачок
  • Публікації

    18
  • З нами

  • Відвідування

Файли, опубліковані користувачем WEBCOpro

  1. Безкоштовне

    FormPopup

    Модуль всплывающего окна для возможности посетителю сайта написать администратору на email или заказать звонок. ВНИМАНИЕ Модуль содержит два шаблона вывода и работает на twitter bootstrap.     DEMO: FRONT: http://ocstore.webco.pro ADMIN: http://ocstore.webco.pro/admin/index.php?route=extension/extension login demo pass demo  ..

    610 завантажень

       (7 відгуків)

    Оновлене

  2. Безкоштовне

    Delivery

    Рассылка почты для ocStore v.0.0.3 Позволяет рассылать письма на почту: 1) Группам зарегистрированных подписчиков которые подписались стандартно при создании учетной записи (при регистрации) 2) Незарегистрированным подписчикам которые просто подписались   Модуль на сайте разработчика http://webco.pro/blog-opencart-delivery/   DEMO: FRONT: http://ocstore.webco.pro ADMIN: http://ocstore.webco.pro/admin/index.php?route=extension/extension login demo pass demo  ..

    68 завантажень

       (0 відгуків)

    Оновлене


×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.