Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ippa

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ippa

  1. добрый день. купил модуль. у меня звездочка не работает ни в каком виде. почему? на демо сайте указано: Что бы добавить редирект по началу строки надо в конце добавить *. Например: Откуда "article*" Куда "news" будет редиректить ссылки article-890, articles, article_about и т.п. на страницу news у меня звездочка не работает ни в каком виде. почему? Указываю catalog/* перенаправляю на / , или sait.ru - не работает. мне надо убрать catalog из урла вообще звездочка не работает. опенкарт 3.0.3 Спасибо.
  2. Добрый день. купил модуль. Как отключить использование таблицы isbn ? (у меня там забит стикер, перенести не могу, Hex не нужен.) Можно указать, где в коде править. опенкарт 3.03 Спасибо.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.