Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

aadeli

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача aadeli

  1. Добрый день! установил фильтр. все отображается, но фильтрация не работает ни по производителям, ни по атрибутам, ни по опциям. Слайдер цены также не работает! Как поколдовать, чтобы сей фильтр выполнял свое предназначение? Спасибо заранее!
  2. Добрый день! приобрел данный модуль, установил, почистил кэш, но при заходе в настройку в модуль выдает вот такую ошибку Notice: Error: Could not load model /home/v/v89060yk/adeli-online.ru/public_html/admin/model/csvprice_pro/app_setting.php! in /home/v/v89060yk/adeli-online.ru/public_html/system/storage/modification/system/engine/loader.php on line 63 Помогите, плизззз, с решением данной п роблемы! Спасибо!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.