Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

MKaizer

Пользователи
  
  • Публикаций

    202
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя MKaizer

  1. Підозрюю декілька варіантів: 1. модуль куплений на варезному сайті (не ліцензійно) 2. стара версія модуля 3. зверніться безпосередньо до розробника https://opencartforum.com/profile/690716-prorab337/
  2. Зробив сам HTML+JS. Єдине тепер не знаю як зберегти результат в базу даних. Тобто коли клієнт пройшов всю анкету з відповідями в кінці з'являється результат, потрібно після натискання на кнопку "зберегти результат" (при умові що клієнт залогінився) занести дані в базу і відображати десь в кабінеті клієнта.
  3. Всім привіт. Потрібно модуль або кастомний HTML але з потрібним функціоналом анкети опитування та підрахунку результату + збереження результату в кабінеті користувача. ТЗ: 1. Повинні бути запитання та варіанти відповідей. 2. Можна обирати декілька відповідей до одного питання. 3. Кожен варіант відповіді має свій бал оцінки, тобто варіант а - 1бал, варіант б - 2бали, варіант в - 3бали і т.д. 4. Після проходження всіх відповідей відображається кількість балів та певний текс в залежності від суми балів (приблизно буде 4 умови, тобто від 0 до 4 тест1, від 4 до 8 текст2, від 8 до 12 текст3 і т.д.) В кабінеті користувача який пройшов опитування, десь відобразити що ваш результат опитування: скількість там балів і текст по умові.
  4. Питання звучало конкретно чи є ГОТОВИЙ модуль, плану як: Для чого писати що можна замовити/доробити/допрацювати і т.д.?
  5. Do you understand which country's forum you are writing on? And you also publish a link to the domain in the ru zone. Чітка відповідь тут
  6. Так напишіть розробнику https://opencartforum.com/profile/693974-octemplates/ !
  7. <thead> <tr> <td colspan="2"><strong>{{ attribute_group.name }}</strong></td> </tr> </thead> Видалити
  8. .caption h4, .caption .price { text-align: center; }
  9. Ось тут можна додавати зображення але відео все таки з youtube
  10. Куди пропав? Абсолютно адекватний та професійний розробник. На зв'язок виходить завжди!
  11. Потрібно дивитись шаблон, чи модуль який виводить ціну в категоріях
  12. Добрий день. Чи існує модуль доставки перевізника SAT?
  13. Збільшити куди? <-? ->?. Посилання на сайт -? css -> css .хлебных крошек {width: 100%}
  14. Налаштування шаблону -> віджети -> стікери
  15. не підказали би з кодом бо не знаю яку умову написати)))
  16. Потрібно вивести в картці товару посилання з назвою модуля (назва прописується в налаштування модуля). Сам модуль не виводиться в карточці товару. Чи можливо таке зробити?
  17. Так в цьому тоді не буде логіки. В самій корзині можна виправити кількість товару, а не повторно в товарі.
  18. Як мінімум звернітся до розробника шаблону, мабуть він не вивів місце для відображення опису товару.
  19. Потрібно модуль сповіщення в телеграм про замовлення товару, замовлення дзвінка, покупка в один клік, питання до товару, новий покупець і т.д. Використовується OcStore 3 + шаблон та модулі від розробників octemplates. Або просто доробити якийсь з модулів telegram наприклад цей або такий https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=34325&filter_search=telegram&filter_license=0 чи якийсь інший. Не важливо який саме.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.