Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

flaero

Користувачі
  
  • Публікації

    302
  • З нами

  • Відвідування

Відгуки до файлів, опубліковані користувачем flaero

  1. Незамінний модуль для кожного интернет-магазину, який повинен индексуватися в Google.

    Після відправки запросу через Google Indexing Api вже через кілька хвилин в кеші гугла є оновлена сторінка сайту.
    Модуль рекомендую всім!

    • +1 1
  2. Відмінний шаблон, подобається все: юзабіліті, легкість шаблону, гнучкість та велика кількість різноманітних налаштувань, а також підтримка автора. Особливо радує швидкість завантаження та хороші результати різних пузомірок. На новому сайті з цим шаблоном на ocstore 3.0.3.7 вже встановив купу модулів, залив товарку, зробив деякі допили, а пузомірки продовжують радувати. Причому без жодних додаткових модулів кешування.
    Ось наприклад, категорія з лістингом 24 товарів, осфільтром і т.д.:
    PageSpeed Insights:
    1809071057_PageSpeedInsights.jpg.bafb3c625827e53415c246688d13db43.jpg

    gtmetrix:
    GTMetrix.thumb.jpg.dc1e88864f8f493a89784175481d40ef.jpg

    Від мене автору черговий респект за якісний та сучасний шаблон! Рекомендую до покупки!

  3. Перевел свой боевой сайт на 8000 товаров на шаблон Luxshop. Так как сайт рабочий, то быстрым стартом воспользоваться не получилось, но за пару часов с перерывами на кофе все успешно настроил, все интуитивно понятно и демка шаблона под рукой.
    Нравится приятный дизайн сайта, нужный функционал, скорость загрузки - при листинге категории на 32 товара на странице, пейдж спид выдает 93 балла для мобильных и 100 для компьютеров.
    Также радует большое кол-во модулей в комплекте шаблона (часть из них покупал отдельно и использовал на старом шаблоне), а также оперативная поддержка автора.

    • +1 1

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.