Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Irfan

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Irfan

  1. Поменял я размер изображений на 200х200, верстка как и прежде плавает То есть при наведении в категории на Дверь премьер 01 изображение другой двери снизу переходит под верхнюю дверь.
  2. Здравствуйте! При наведении курсора на Крайнюю правую дверь (Премьер П01) сбивается верстка и нижняя левая дверь "плывет". Лицензия на сайт dveri-premier.ru. Читал, что можно отредактировать изображения (проставить размер изображений 200х200 в категориях, не получается найти где это расположено в админке). http://dveri-premier.ru/index.php?route=product/category&path=63.
  3. Здравствуйте Каталина, а можно получить демо версию Вашего продукта, чтобы можно было попробовать на локальном хосте?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.