Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

izhkam18

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача izhkam18

  1. - Notice: Undefined variable: percentage_discount in/home/v/vapebar3/vapebar3.bget.ru/public_html/system/storage/modification/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 29% это надпись появляется над товарами без акции, если в файле удалить строку, нарушается иконка скидки в карточке товара. Как решить эту проблему?
  2. Как вы думаете что может быть изменено, что приводит к таким последствиям? Дело в том, что я специально попробовал установить на чистейший голый шаблон опенкарт 2.2 и тот же результат. Кто сталкивался и может помочь?
  3. Почему не создает раздел Новости, а создает text_news ? После нажатия на text_news Запрашиваемая страница не найдена!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.