Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

700obt

Новачок
  
  • Публікації

    25
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача 700obt

    Мені цей модуль більше треба, щоб вспливали банери з акціями і якщо відвідувачу цікаво - клікає на банер і переходить на сторінку з умовами або на сторінку товару. І з цією задачею справляється супер. На мобілі можна відредагувати розмір кожного окремоно банера за допомогою css - дуже зручно, адже на телефоні завеликий. А окремі можна взагалі не виводити на моб. Автору додаткове дякую за допомогу у встановленні й специфічному налаштуванні (мені треба було дещо додаткове). Хотілося, щоб була можливість обирати два зображення і два посилання для різних мов.
  1. Речь идет только о Title, H1 и описаниях категорий. Исключительно тексты.
  2. Всем добрый день. Работали с конторой по СЕО. Загружали контент (в данном случае тексты) через свой "модуль", который установили к нам на сайт. Теперь мы прекращаем сотрудничество. Если они отключат этот модуль прямо сейчас, контент исчезнет. Единственный выход - перенести все по-нормальному. Они сгенерировали экселевский файл, сказали, что можно написать скрипт и быстренько все перенести на сайт. Вот пример - https://prnt.sc/1wlrrt1 Подскажите, кто сможет помочь? ocStore 3.0.2.0
  3. Добрый день. Подскажите, пожалуйста, как вместо этой рамки видеть реальное окно видео ютюба? Заметил, что кода вставляю код с ютюба и перехожу в обычный вид в редакторе, а потом возвращаюсь в код, автоматически добавляются <p> и </p>.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.