Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

victormickhan

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача victormickhan

  1. Разобрался) Да, я перепутал с расширениями(tpl и php) . Все дело в кэше,я его просто не чистил/обновлял. В контроллере в файл home.php вставил код: $this->load->model('catalog/category'); $data['categories'] = array(); $categories = $this->model_catalog_category->getCategories(0); foreach ($categories as $category) { if ($category['tile']) { //tile - собственная переменная для check в админке $children_data = array(); $data['categories'][] = array( 'name' => $category['name'], 'children' => $children_data, 'column' => $category['column'] ? $category['column'] : 1, 'href' => $this->url->link('product/category', 'path=' . $category['category_id']), 'thumb' => $image, ); } после вывел home.tpl
  2. Здравствуйте. Нужна помощь - не могу вывести категории(нужны свойства типа $categories["href"]) в файле шаблона $home.tpl. Попытки объявления переменной в контроллере файла home.tpl на подобии файлов контроллера header.tpl или category.tpl не увенчались успехом. Поммогите пожалуйста. Спасибо!!!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.