Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

VolodymyrG

Новачок
  
  • Публікації

    9
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача VolodymyrG

  1. Достукався до автора. Все поправив. Були ще певні моменти з роботоздатністю тодуля але вже самі поправили. Все відпрацьовує як належне. базово модуль ок. Можете купувати і ставити. Але хай автор сам активовує.
  2. автор відписав що з понеділка буде і пропав. Пишу на пошту і тут і в телеграм і ніх.... Коли питав чи можна купувати модуль відписував миттєво. Активація не працює мій програміст нічого зробити не може. Не купуйте поки не активує мені 2 сайти. як питання буде зняте напишу тут відгук. Поки всі утримайтесь від покупки бо якийсь страшний розвод.
  3. Доброго дня. На запитання автора чи модуль робочий відповів що так можна купувати. До покупки виходив на звязок переписувались. Купив модуль - а він не активовується. Пишу на тей самий телеграм - відповіді 0. На пошту так само. Бачу що читає але просто мороз. Як повернути кошти або вирішити проблему? підкажіть куди звертатись?
  4. подскажите, будет ли работать Ваш модуль с таким шаблоном http://unishop.oc-dev.ru/.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.