Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

mts2050

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача mts2050

  1. Может кто-нибудь из разработчиков может взяться за разработку шаблона elektrosila.altop.ru. Конечно с некоторыми изменениями в лучшую сторону. Думаю будет пользоваться популярностью при продаже в разделе "дополнения -> шаблоны"
  2. Извиняюсь если такая тема уже была. Подскажите как вывести в меню картинки. Попробовал вот так но не получается: В файле: .../catalog/controller/common/header.php После: $this->load->model('catalog/product'); Добавил: $this->load->model('tool/image'); После: foreach ($categories as $category) { Добавил: if ($category['image']) { $image = $this->model_tool_image->resize($category['image'], 100, 50); } else { $image = false; } После: 'href' => $this->url->link('product/category', 'path=' . $category['category_id']), Добавил: 'thumb' => $image В файле .../common/header.tpl Выводил так: <img src="<?php echo $category['thumb']; ?>" border="0"> Получилось вот так: Но выводит только вот это: <img src="" border="0"> Заранее спасибо за помощь

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.