Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Vitald3

Новачок
  
  • Публікації

    9
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vitald3

    Для php 7.2 ошибка Unknown: Function create_function() is deprecated in
  1. как только я убираю права с этой папки, так после обновления страницы опять таже ожибка и невозможность зайти в админку
  2. Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_f123lmucih6po0kjoak2e5tkg2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/viddaru/public_html/system/library/session.php on line 22. Такая ошибка выскочила, после восстановления сайта на хостинге бекапом. При этом не могу зайти в админку. Куда копать, куда смотреть? вставлял эту строку - session_save_path(realpath(dirname($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']) . '/tmp'));; в файл session.php и ошибка пропала, в админку зашел. но возникает другая проблема - не устанавливаются модификаторы и не загружаются картинки на хостинг. модификаторы пишут - Предупреждение. Временная папка. А при загрузке картинки к товару пишет - Внимание! Файл не может быть загружен по непонятной причине. что делать?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.