Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

borisovks

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача borisovks

  1. Добрый день, присматриваюсь к этому шаблону, имнтересует возможность вызова попапа по клику на кнопку на сайте, сложно ли это реализовать?
  2. Уважаемый автор, спасибо за модуль, но к сожалению у меня ваш модуль не заработал, пришлось править контроллер: У меня ругалось на $json['content'] = $this->load->view('module/cart_may_be_lost'); что мол не может найти шаблон по пути /catalog/view/theme/module/cart_may_be_lost Поменял вот так $json['content'] = $this->load->view('default/template/module/cart_may_be_lost.tpl'); и все заработало. Странно, почему у меня так? (ocstore 2.1.0.2)
  3. День добрый. Присоединяюсь, аналогично. В этот модуль возможно загрузить данные все 1 раз, после сохранения все отображается на сайте нормально, но если повторно открыть настройки модуля, то содержимое будет пусто. Началось это все после загрузки туда кода vk

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.