Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

odrik

Новачок
  
  • Публікації

    10
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача odrik

  1. Якщо в мене вже заведені категорії до встановлення модуля, мені потрібно їх заводити по-новому?
  2. Проблема вирішилась відключенням іншого модуля "OCtemplates вывод новостей (виджеты)", який конфліктував з SEO CMS TOP 2 ( допомогла розібратись служба підтримки SEO CMS TOP 2)
  3. А я можу розраховувати на більш детальніші і зрозумілі пояснення??????? То ваша технічна підтримка дуже повільно відповідає, чи взагалі не відповідає!!!!!!!! А то такі роз'яснення, десь там в документації щось пошукай, схожі на російською "відвали"!!!!!! Я все такі клієнт, і хочу отримати якісні послуги!!!!!
  4. Проблеми з модулем!!!!! Встановив, категорії не додає!!! Всі дані заніс, після збереження категорія не з'являється!!!!
  5. Помилка на головній сторінці, як виправити? Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/investbl/welldone-store.com/www/catalog/controller/record/pagination.php on line 43Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/investbl/welldone-store.com/www/catalog/controller/record/pagination.php on line 47Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/investbl/welldone-store.com/www/catalog/controller/record/pagination.php on line 66

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.