Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dolyalexey

Користувачі
  
  • Публікації

    421
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача dolyalexey

  1. Доброго дня. Скажіть, зараз працюють в модулі групові відправлення? Не можу зрозуміти як працює. Створив одну групу, при спробі додати іншу посилку в цю групу, у списку створених груп її немає. Потім через хвилин 20 з'являються якісь групи які створив "для проби". Як це працює взагалі? Можете пояснити?
  2. Доброго дня. Чи вміє модуль масово переміщати товари з однієї категорії в іншу? Дякую.
  3. Добавив код, нажаль не спрацював. Модифікатори звісно оновив, кеш почистив.
  4. Доброго дня. Гугл в serch console добавим декілька десятків сторінок з таким статусом "Вариант страницы с тегом canonical", а саме: домен/категорія/?page=21 домен/категорія2/?page=6 і т.д. На цих сторінках присутній тег <link href="домен/категорія/" rel="canonical" /> При чому деякі сторінки відкриваються з товарами, а на інших сторінках - Товари відсутні, бо гугл вказав сторінку 26, а їх в категорії може тільки 25. На скільки це критично для сео? Як правильно виправити це? Дякую.
  5. В минулому році купував модуль, то товари самостійно підтягуються. Ви налаштовували. Варто лише в картці товару зробити прив'язку. То яким чином там працює автоматично?
  6. Доброго дня. Скажіть, в чому проблема, зв'язки в товарі з'являються лише тоді, коли натиснути кнопку Можна автоматизувати цей процес? Щоб не натискати постійно. Дякую.
  7. Доброго дня. Підкажіть, чи є модуль, який дозволяє зробити простішим редагування списку товарів, наприклад: Переміщувати Drag-and-drop або інший спосіб? Дякую.
  8. Доброго дня. Скажіть, а є можливість відображати на сторінці товару не фото товару, а фото опцій (окремі фото) Ось так наприклад:
  9. Доброго дня. Підкажіть, чи є можливість завантажувати з фіду три фото, - одне головне і два додаткових. Бо у постачальника їх у файлі занадто багато. Дякую.
  10. Доброго дня. Після переносу сайту з опенкарт 2.3 на ocstore 3.0 урли, де були символи дужок почали відкриватися по замовчуванню з символами. Наприклад: домен/назва-товару%28код-товару%29 , а має бути - домен/назва-товару(код-товару) Тобто замість "(" в посиланні формується "%28" Хоча, якщо вручну ввожу дужки в чпу, то сторінка відкривається. Тобто виникли дублі. Які є варіанти виправити це? Дякую.
  11. Дійсно, це можна зробити, але питання: чому з прому наприклад файл зберігається в нормальному виді, а бувають ось такі випадки. Що на це впливає?
  12. Звичайно. Треба відсіяти потрібні категорії (id).
  13. Доброго дня. Підкажіть, в чому причина та як її виправити? Під час зберігання xml файлу постачальника товарів, файл зберігається без форматування, який важко оброблювати:
  14. Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити?
  15. Доброго дня. Допоможіть розбіратися. Товар залітає в головну категорію. Підкатегорію ігнорує. Користуюся співставленням: У фіді ось так: Я видаляю в картці товару привязку до категорій, запускаю імпорт і товар все одно попадає у головну категорію. Як виправити щоб він попадав у підкатегорію?
  16. Доброго дня. Скажіть а транзакції якимсь чином можна підв'язати до замовлень? Бо зараз вони просто самі по собі Є наступна проблема. Магазин бере передоплату в розмірі 200грн з замовлення, а відслідковувати таке дуже важко. Хтось платить, хтось ні. Власник не завжди може проконтролювати.
  17. Доброго дня. Не знаю з якої версії, але коли включаю опцію змінювати фото при зміні опції не можливо додавати додаткові фото для товару. Перевірив ваше демо - не працює і у вас. Передивіться. Дякую.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.