Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dolyalexey

Користувачі
  
  • Публікації

    419
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача dolyalexey

  1. Добавив код, нажаль не спрацював. Модифікатори звісно оновив, кеш почистив.
  2. Доброго дня. Гугл в serch console добавим декілька десятків сторінок з таким статусом "Вариант страницы с тегом canonical", а саме: домен/категорія/?page=21 домен/категорія2/?page=6 і т.д. На цих сторінках присутній тег <link href="домен/категорія/" rel="canonical" /> При чому деякі сторінки відкриваються з товарами, а на інших сторінках - Товари відсутні, бо гугл вказав сторінку 26, а їх в категорії може тільки 25. На скільки це критично для сео? Як правильно виправити це? Дякую.
  3. В минулому році купував модуль, то товари самостійно підтягуються. Ви налаштовували. Варто лише в картці товару зробити прив'язку. То яким чином там працює автоматично?
  4. Доброго дня. Скажіть, в чому проблема, зв'язки в товарі з'являються лише тоді, коли натиснути кнопку Можна автоматизувати цей процес? Щоб не натискати постійно. Дякую.
  5. Доброго дня. Підкажіть, чи є модуль, який дозволяє зробити простішим редагування списку товарів, наприклад: Переміщувати Drag-and-drop або інший спосіб? Дякую.
  6. Доброго дня. Скажіть, а є можливість відображати на сторінці товару не фото товару, а фото опцій (окремі фото) Ось так наприклад:
  7. Доброго дня. Підкажіть, чи є можливість завантажувати з фіду три фото, - одне головне і два додаткових. Бо у постачальника їх у файлі занадто багато. Дякую.
  8. Доброго дня. Після переносу сайту з опенкарт 2.3 на ocstore 3.0 урли, де були символи дужок почали відкриватися по замовчуванню з символами. Наприклад: домен/назва-товару%28код-товару%29 , а має бути - домен/назва-товару(код-товару) Тобто замість "(" в посиланні формується "%28" Хоча, якщо вручну ввожу дужки в чпу, то сторінка відкривається. Тобто виникли дублі. Які є варіанти виправити це? Дякую.
  9. Дійсно, це можна зробити, але питання: чому з прому наприклад файл зберігається в нормальному виді, а бувають ось такі випадки. Що на це впливає?
  10. Звичайно. Треба відсіяти потрібні категорії (id).
  11. Доброго дня. Підкажіть, в чому причина та як її виправити? Під час зберігання xml файлу постачальника товарів, файл зберігається без форматування, який важко оброблювати:
  12. Доброго дня. Під час імпорту виникає помилка. Спочатку йде все норм, а потім ось таке: PHP Fatal error: gd-webp cannot get webp info in /var/www//data/www//system/library/unixml.php on line 1873 І процес зупиняється. Підкажіть, що йому робити?
  13. Доброго дня. Допоможіть розбіратися. Товар залітає в головну категорію. Підкатегорію ігнорує. Користуюся співставленням: У фіді ось так: Я видаляю в картці товару привязку до категорій, запускаю імпорт і товар все одно попадає у головну категорію. Як виправити щоб він попадав у підкатегорію?
  14. Доброго дня. Скажіть а транзакції якимсь чином можна підв'язати до замовлень? Бо зараз вони просто самі по собі Є наступна проблема. Магазин бере передоплату в розмірі 200грн з замовлення, а відслідковувати таке дуже важко. Хтось платить, хтось ні. Власник не завжди може проконтролювати.
  15. Доброго дня. Не знаю з якої версії, але коли включаю опцію змінювати фото при зміні опції не можливо додавати додаткові фото для товару. Перевірив ваше демо - не працює і у вас. Передивіться. Дякую.
  16. В логах нічого немає. Як перевірити ,чи ця проблема в хостингу? Бо хостинг запевняє що з їхнього боку ніяких обмежень немає. А мені здається що хостинг блокує щось, бо БД справочники при оновленні висить 4 хвилини і процес переривається.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.