Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

chchch

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача chchch

  1. Решил попробовать скопировать на всякий случай latest.tpl в similar_mr.tpl , но не вышо. путь к файлу оказался не как в инструкции catalog/view/theme/ваша_тема/template/module/latest.tpl а catalog/view/theme/moneymaker2/template/EXTENTION/module/latest.tpl то есть в папке template нет папки module, это подпапка extention +latest.tpl там нашел, а similar_mr.tpl нет Что я не так делаю?
  2. Скачал модуль, как понять что шаблон нестандартный? У нас Манимейкер2 Скопировал файлы в корень сайта, установил модуль, добавил в схему, все еще не отображается на странице
  3. Добрый день! Есть вопрос по модулю. У нас на сайте осуществлен функционал "Акция для опций", дефолтные Опенкарт акции и скидки к самому товару не используем. Будет ли у нас работать этот модуль? Или может какой-то функционал не будет доступен?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.