Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

karimvaleev

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача karimvaleev

  1. Помогите господа! Убрал шаг по этому уроку https://opencartforu...шаг-2/?do=findComment&comment=199456 Шаг пропал но к следующему шагу не переходил. Затем я добавил в \catalog\view\theme\тема\template\checkout\shipping_address.tpl такой код: <script language="Javascript" type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $('#button-shipping-address').trigger('click'); }); </script> теперь следующий открывается но при продолжении вылетает error
  2. Попробывал вставить такой код в \catalog\view\theme\тема\template\checkout\shipping_address.tpl <script language="Javascript" type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $('#button-shipping-address').trigger('click'); }); </script> Способ доставки открывается, но выбрав способ доставки вылазит табличка error :cry:
  3. Убрал шаг по этому уроку https://opencartforum.com/topic/25816-решено-оформление-заказа-спрятать-шаг-2/?do=findComment&comment=199456 Шаг пропал но к следующему шагу не переходит, помогите
  4. у меня вообще нет таких строк (с вашей 48 строки), а поменяв код ajax вообще не один шаг открываться не стал Остается актуальным вопрос: у зарегистрированного пользователя скрыв шаг "Адрес доставки" после платежной информации не переходит на "Способ доставки" :cry:

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.