Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

octemplates

Користувачі
  • Публікації

    4 303
  • З нами

  • Відвідування

Коментарі блогу, опубліковані користувачем octemplates

  1. В 11.02.2023 в 18:53, EvgenYrs сказав:

    Доброго вечора, ну дивіться, наша країна з початку війни отримала від кацапів за прокачку газу знаєте скільки грошей? Десь трохи більше 1 млрд доларів (бо ми щодоби прокачуємо десь 30-40 млн кубів газу, чи може навіть більше), це теж криваві гроші, так? А чому ж ми (наша влада як мінімум) від них не відмовились? А якщо ми на них закуповуємо все для наших бійців, то що по вашому, нам ліпше демонстративно ці гроші спалювати, а бійці хай воюють з тим, що їм перепаде від волонтерів та всіляких партнерів, що постійно вагаються з поставками?

     

    З повагою
     

     

    Добрий день.

     

    Ви намагаєтесь порівняти абсолютно різні речі.

     

    Вам трохи вище відповіли і я повністю погоджуюсь з такою думкою, бо це очевидно. Якби ми з тою трубою щось там зробили, наслідки були б не дуже хорошими для нас, стосується це і військової допомоги і фінансової і гуманітарної. Але санкції поступово починають працювати - країни  відмовляються від кривавої нафту та газу рашки і розуміють що іх хотіли просто використати.

     

    В вашому випадку - ви самостійно можете зробити вибір у бік табу на співпрацю зі страною-терористом і не підтримувати і не розвивати ринок ру e-commerce, як мінімум поки іде це безглузде вторгнення а краще назавжди прияйняти таке рішення прямо зараз.

     

    Тобто почуйте різницю - співпраця за ради наших стратегічних партнерів які допоможуть нам перемогти та вібудувати нашу Україну після нашої перемоги, та свідома співпраця яку можна не робити та яка тримає на плаву а можливо і розвиває ру економіку. 

     

    Також у всій цій історії дуже дивно що ви зареестрували окремий акаунт щоб це написати )

    • +1 4
  2. Яка може бути допомога для громадян рф коли вони розв’язали саму страшну з часів другої світової війну у Європі проти нашої України і тишком-нишком це все підтримують? 

     

    Вони сплачують податки, на нас летять смертоносні ракети.

     

    І ніякі донати на ЗСУ не приймайте, це кроваві гроші, справимось без них. 

     

    Треба їх добивати на всіх фронтах, а в нашому випадку слати нах. Бо вони всі білі пушисті на словах і вас використовують, не ведіться.

     

    Додаю одну з нещодавніх переписок, і скажу що вже просто задовбався  колекціонувати такі перли від «братського народу».

     

    5AE769A2-4B5E-4084-8696-7AA65E35D54A.thumb.jpeg.f2fb41ed65fb9118ad1dc9909b9f940b.jpeg

     

    A97C52E3-2D15-4C3F-9F36-349E2C791AC8.jpeg.f2136d73d7140beae20b41ed78bcec81.jpeg

     

    Знаю що деякі автори продовжують собі спокійно співпрацювати з рф, ну це діло кожного, але задумайтесь будь ласка, про наслідки вашої співпраці. Вважаю що це аморально, співпрацювати зараз з рф та надавати допомогу.

     

    Скільки ще ракет має прилетіти, щоб ви це зрозуміли?

    • +1 5

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.