Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

mischael1

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача mischael1

  1. Доброго здоровья! Та же задача. Это мне надо купить у вас модуль за 300, а потом вы его за 500₽ допилите или всего 500₽ надо заплатить за модуль?
  2. Доброго здоровья! Стикеры отображаются только на страницах категорий, а на главной не отображаются. Шаблон дефолт. Я сам не настоящий сварщик, но понял, что 1) страница категории system/modification/catalog/view/theme/default/template/product/category.tpl 2) для главной используется catalog/view/theme/default/template/module/categoryproducts.tpl В тупую скопировать вашу модернизацию в шаблон главной результата не дало. Подскажите, как заставить стикеры отображаться на главной? На главной и сортировка из настроек магазина не работает, может это как-то связанно. Спасибо!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.