Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Luckyman

Новачок
  
  • Публікації

    21
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

1 519 переглядів профілю

Luckyman's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

5

Репутація

    Дуже класний шаблон. Все інтуітивно зрозуміло. Базовий набір модулів - більш ніж достатній для старту магазину. Сапорт - ТОП!!!
  1. 1) треба пересвідчитись, що на сайті є відкриті контактні дані (телефон, адреса). І бажано, щоб вони були максимально видимі для користувача. 2) онлайн-оплата (Liqpay, WayForPay і тд) 3) прописані правила повернення товару на сайті (бажано на окремій сторінці) 4) прописані правила повернення і доставки в Merchant - https://i.imgur.com/o8S24fl.png 5) обов'язково - можливість адресної доставки це так, те що прийшло в голову, виходячи з досвіду банів Але краще було б побачити сайт, так можна було б точніше сказати
    Musthave-модуль. Економить купу часу при редагуванні товарів. Функціонал ChatGPT не юзав, але і встановлював модуль для інших цілей, які успішно виконуються) Єдине, що би хотілось покращити: коли фільтруєш в адмінці товари, вносиш через модуль массово зміни, після - модуль повертає на головну сторінку товарів, де фільтри "злітають". А хотілося б щоб повертало на початкову фільтрацію.
    Musthave-модуль для кожного магазину! Дякую розробникам! Активація, встановлення, мануали - на висоті
    Дякую за модуль! Функції виконує. Значно краще ніж стандартний редактор) Автор на зв'язку, підтримка хороша. Раджу.
  2. @nogocuHoBuk, підкажіть будь ласка, а чи можна задати БІЛЬШЕ значення життя сессії ніж 259200 ? Це може якось вплинути в подальшому на швидкість роботи сайту?
  3. Вітаю! Підкажіть, плз, а редактор робить зображення адаптивними при вставці в контент статтей і тд? Широкі зображення адаптуються до моб. пристроїв?
    Musthave модуль для кожного магазину! Дуже тонкі налаштування. Саппорт - супер, професійно і по справі (хоча і не супер-швидкий, але це можна пробачити, коли формуєш нормально питання і отримуєш нормальну відповідь, яка вирішує проблему одразу)
  4. https://prnt.sc/qy7yNY9CHDEc може права треба поправити? Відеомануал дивились?
  5. ок, як підготую товари, звернусь до вас після покупки бо шось мені підказує, що сам не впораюсь))
  6. Доброго дня! Я правильно розумію - перед початком налаштування модуля потрібно створити товари, аналогічні опціям, і вже потім через модуль їх зв'язати? Тобто зараз наприклад є товар з 5ма опціями, а потрібно створити 5 окремих товарів, правильно?
  7. а отак) https://prnt.sc/ESYb-ilpu_oy , а після збереження товару - отак https://prnt.sc/0BIq4DzARzDS все що стоїть після першого емодзі і емодзі в т.ч. обрізаються (( Так що буду купляти ваш модуль
  8. Підкажіть, будь ласка, чи підтримує модуль виведення емодзі в метатегах? (бо стандартний OC обрізає їх)
    Модуль - бімба! Зробив 1000 товарних редіректів за 10 хв, без проблем. Інтерфейс простий і зручний. Ocstore 3.0.3.7 політ нормальний. Але погоджуюсь із попереднім відгуком - про те, що якщо додати утм-мітку (або будь-який інший хвіст) до урла, то редірект не спрацьовує. Було б круто, якби цей момент автор пофіксив.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.