Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Zif1342

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Zif1342

  1. Могу сказать что PHP 7 - быстрее. Есть магазин на opencart 1.5.6.4. Недавно переехали с 5,6 на 7.1 - скорость сайта увеличилась на ~10% (условно, было 70, стало 80). Но тут есть свои проблемы с модулями у которые требуют ionCub - нужно писать автору модуля чтобы он прислал новый файлы под нужную версию PHP. А некоторые разработчики говорят что "С древней версией магазина уже не работаю"..
  2. Добрый день! Можно ли реализовать такой редирект : Пользователь выбирает город через поиск в попапе, если этот город не указан в настройках "Редиректы", то происходит редирект на определённый поддомен. Спасибо.
  3. Нужно немног подумать) <script language="Javascript" type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $('#button-account').click().trigger(); }); </script>

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.