Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Alex1413

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Alex1413

  1. Добрый День. Подскажите как сделать чтобы модуль не появлялся в товарах которого нет. Сейчас Выводит сообшение а нужно вообще скрыть кнопку.
  2. Добрый день. Работаю над сайтом. На сайте предыдущий умелец программист напичкал кучу модулей в том числе и Filter Pro. И потерялся. Сейчас я доделываю сайт. Столкнулся с проблемой конфликт с модулем "Notify When Product Arrives" именно с Фильтром. Полазал в Инете нашёл решение: https://opencartforum.com/topic/24625-ocu-waitlist-уведомление-на-email-при-поступлении-товара/?do=findComment&comment=218747 Он это для похожего модулю OCU Waitlist. Подскажите как переделать под модуль "Notify When Product Arrives"

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.