Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ensaier

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ensaier

  1. Уже писали о проблеме с OCSHOP. Cannot redeclare ModelCatalogProduct::getProductMultyCurr() in C:\localhost\OpenServer\domains\forte\vqmod\vqcache\vq2-admin_model_catalog_product.php Версия 1.5.6.4. Версии модуля - пробовал все 3. Таки дела :( Сайт пока на локалке.
  2. Добрый день. Приобретал модуль, установил увидел блок, на том проверку закончил. Месяца 4 работали над наполнением, сейчас вернулись к модулю и пришли к тому, что кнопка "купить" не работает. В консоли отловил следующую ошибку Uncaught ReferenceError: AddToCartSet is not defined .
  3. Добрый день, хочу приобрести плагин. Подскажите пожалуйста, есть ли возможность в карточке товара вывести только одно предложение комплекта, а не группу как в примере? Допустим как на розетке, под товаром просто "это" + "это" = "очень выгодно и прямо сейчас" Есть ли возможность составлять комплекты только вручную?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.