Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

igggor

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача igggor

  1. C картинками разобраля, помог фикс fix_image_subdomain.xml инструкция здесь http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=99796&p=418025 Остается решить вопрос с описанием категорий.
  2. Тоже очень интересует этот вопрос. Вот нашел подобное для товаров, полезно будет для избежания дублей, но как подумаю сколько это работы :( http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=11986&filter_search=multi&page=6 Еще вопрос как сделать что бы картинки для всех магазинов брались только из папки родительского магазина, да в принципе и не только картинки, ведь магазины отличаться будут только описанием главной страницы и категорий ?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.