Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

sarb

Новачок
  
  • Публікації

    14
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача sarb

  1. Поля добавил, но когда вношу в них изменения на сайте ничего не обновляется до тех пор пока не пересохраню в карточке товара. Точнее не обновляется поле цена.
  2. Сорри разобрался. Можно узнать названия таблиц. для работы с Batch Editor v0.2.2 - пакетное редактирование товаров Если меняю через него к примеру даценку, то цена товара не меняется, если через стандартную карточку товара то все ок.
  3. Fatal error: Class 'XMLReader' not found in /sata1/home/users/sarb/www/www.ratibor.in.ua/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_localisation_currency.php on line 260 при попытке зайти в Админку!
  4. Не пересчитывается цена при использовании модификатора = http://ratibor.in.ua/dlja-edinoborstv/perchatki/bgs2027.html - проблемная страница http://ratibor.in.ua/dlja-edinoborstv/perchatki/bgb3015_10oz.html - нормальная страница

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.