Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Alastor

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Alastor

  1. Здравствуйте! В админке сохраняется, но некорректно отображается "Размер фото на странице со всеми отзывами": Фиксится добавлением в файл admin/controller/module/phototestimonial.php следующих строк: if (isset($this->request->post['phototestimonial_all_page_image_width'])) { $this->data['phototestimonial_all_page_image_width'] = $this->request->post['phototestimonial_all_page_image_width']; } else { $this->data['phototestimonial_all_page_image_width'] = $this->config->get('phototestimonial_all_page_image_width'); } if (isset($this->request->post['phototestimonial_all_page_image_height'])) { $this->data['phototestimonial_all_page_image_height'] = $this->request->post['phototestimonial_all_page_image_height']; } else { $this->data['phototestimonial_all_page_image_height'] = $this->config->get('phototestimonial_all_page_image_height'); } Внесите, пожалуйста, правки в следующий релиз. Спасибо!
  2. Необходимо найти бесплатный онлайн-консультант с поддержкой ICQ. Есть у кого что-то толковое на примете?
  3. Поправил урл для фавикона + еще какую-то строку - и все. Поиск работает отлично!
  4. Отвечу сам: все стало. Мелкий фикс в header контроллере и все работает. Можно закрывать.
  5. Есть шаблона для 1.5.4.1 ( http://www.templatemonster.com/opencart-templates/41473.html ) Станет ли он на 1.5.6.1 (если да, то какие возможные ограничения?) Заранее спасибо

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.