Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

damorin

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача damorin

  1. Як відключити постійний добір данних з телеграм? В мене стандартне оформлення замовлення. Чи не планували зробити можливість підключити до існуючого профіля інші соц. мережі?
  2. Добрий день, встановив модуль на Version 3.0.3.3 (trs-3) V2.1.9 модуль при авторизації з телеграм кожної авторизації просить наново добір данних, popup не працює, на сторінці чекаут намає авторизації, підкажіть, як вирішуєте питання множиннних соц.авторизацій і плодіння різних аккаунтів?
  3. Спасибо большое, голова уже не варит) нужно был сразу модуль оплаты проверить)
  4. Вчера тестировал свой магазин, оплатил через LiqPay, все класс, оплата пришла, а вот, что заказ оплачен в админке нигде не светится....
  5. [РЕШЕНО]Вот настраиваю магазин, заливаю фотографии в товар, а все минматюры, как в категории так и в карточке товара мутные, только принажатии нормально отображается картинка, кто знает, с чем может быть связано? Opencart 1.5.6

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.