Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Druid

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Druid

  1. Вылечил таким образом. Файл admin/controller/common/filemanager.php заменил новым из дистрибутива oStore. Итог: ошибка пропала, картинки появились.
  2. Только что появилось: open stream: Permission denied in /var/www/local/data/www/.../admin/controller/common/filemanager.php on line 491 - PHP Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/var/www/local/data/mod-tmp/phpi0nWcs' to '/var/www/local/data/www/.../image/data/logotips/logo_men.jpeg' in /var/www/local/data/www/.../admin/controller/common/filemanager.php on line 491 Сделал пинг хостинга - итог потеря 100% пакетов. Скорее всего вот где собака зарыта!
  3. ocstore_0.1.7 То же самое. Сегодня не смог загрузить картинки на сайт. Никаких изменений обновлений не делал. Ошибки: -PHP Notice: Undefined variable: file in /var/www/local/data/www/.../admin/controller/common/filemanager.php on line 110
  4. На мой взгляд получается корявенько без этого скрипта. У меня такая же проблема. Картинка упорно не хочет увеличиваться. Кто подскажет в каком файле искать?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.