Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

fxpartner

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача fxpartner

  1. Установил. При нажатии на любой товар пишет: Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/users2/f/fxpartner/domains/infoshop-plus.ru/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_default_template_product_product.tplon line 356 Помогите разобраться!
  2. Приветствую! Такая же проблема, но с инфо-продуктами. Пиши в скайп: doctor-denas Может вместе найдем решение, кое-какие мысли есть!
  3. Здравствуйте! Для начала нужно переделать магазин под продажу цифровых товаров. Чтобы ссылка на скачивание приходила автоматом после оплаты! Если есть такая возможность, напишите на мыло: [email protected] Кроме этого нужно еще кое-что сделать!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.