Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Infinitive

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Infinitive

  1. Приветствую! Присоединяюсь к теме, так как именно это то что нужно.. Поисковик пока дельного ничего не выдал, но одън знающий уже где то на форуме интересовался по данной проблеме и выдавали ему решение, мож кто видел? подскажите пжл!
  2. Для тех у кого возникла ошибка при установке на Денвере: Warning: mCrypt extension needs to be loaded for OpenCart to work! Поступаем следующим образом (ни куда не надо лезть и что то там править): 1) Останавливаем Денвер, идем на оф сайт Денвера 2) Скачиваем из меню Расширения/Модули php5 и устанавливаем (все автоматом, пара нажатий клавиш) 3) Запускаем Все встает и запускается без ругани =)

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.