Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Andressota

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andressota

  1. Перезаписал. Всё заработало, спасибо! Оказалось что фтп раш не перезаписывал файлы в каталоге. А тотал постоянно подвисает при работе по фтп. Теперь в разделе рекомендуем картинки с серым фоном? это из за рамеров? Разобрался, не поставил правильные размеры. Спасибо за шаблон, изучаю дальше.
  2. Купил шаблон, поставил по инструкции и получил : >d_999'] = 'Неизвестная ошибка!'; ?>return $query->row['total']; } else { return 0; } } } ?>?> return $query->rows; } } ?>his->template = 'default/template/module/featured.tpl'; } $this->render(); } } ?> Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/virtwww/w_market3000-com-ua_88106a6e/http/catalog/view/theme/default/template/module/featured.tpl on line 32 Ставлю сюда: http://market3000.com.ua/ К сожалению не заметил на каком этапе пошла ошибка. Ругается на модуль видно. Может быть лучше в личке такие вопросы решать? :)

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.