Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

gluck88

Новачок
  
  • Публікації

    10
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача gluck88

  1. Очень нужный и полезный модуль. Спасибо freelancer`у за оперативную помощь!
  2. Подскажите как добавить ссылку на товар "Подробнее" с ссылкой на товар вид сетка нашел куда, но никак не могу понять как прописать ссылку на товар в файле catalog/view/theme/your_theme/template/product/category/category.tpl $('.product-grid > div').each(function(index, element) { html = ''; html += '<div class="name">' + $(element).find('.name').html() + '</div>'; var image = $(element).find('.image').html(); if (image != null) { html += '<div class="image">' + image + '</div>'; } html += '<div class="description">' + $(element).find('.description').html() + '</div>'; var price = $(element).find('.price').html(); if (price != null) { html += '<div class="price">' + price + '</div>'; }
  3. Подскажите что нужно поправить в модуле, что бы в категории вместо description выводилось meta_description товара? заранее благодарен!
  4. как встроить форму быстрого заказа на страницу товара в product.tpl? что бы заказать прям на странице товара?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.