Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

remix8080

Пользователи
  
  • Публикаций

    176
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя remix8080

  1. Доброго. Я колись використовував таку : +38(999)999-99-99 Виходило, як на фото.
  2. Доброго. Щоб добавити "=" в опції - тут. П.С. Сам не користувався.
  3. Вітаю. Один з варіантів - не унікальні SEO URL для товарів.
  4. Так і я про це. @Freestyle2020 , а яка специфіка товарів? Покажете сайт? Можна в пп.
  5. Моє імхо. Жоден автоматичний переклад не дасть 100% правильного результату. Можна таким скористатися, а далі вже "шліфувати" вручну. Для однотипних товарів можна буде використати UPDATE `oc_product_description` SET name = REPLACE(name, 'старий_текст', 'новий_текст') WHERE language_id=|код укр.мови| Так, займе трохи часу, але хендмейд є хендмейд )
  6. Вітаю. Зустрічав лише під 1.5 https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16710
  7. Перепрошую за довгу відповідь, був не на зв'язку. Ця "потреба" була не на постійно, а тимчасово. Для редагування зображень певної кількості товарів (мінялися і шляхи і назви файлів). Вирішив, що "шкурка вичинки не варта". Після заміни очищу махом кеш зображень та й все. П.С. Дякую за відповіді та приділену увагу!
  8. Вітаю. Можливо, хтось зустрічав "лайфхак" для очистки кешу зображень, але лише конкретного товару після його редагування? Тобто, щоб при його (товару) збереженні видалялися зображення всіх розмірів. Дякую. П.С. ocStore 1.5
  9. Це була одна з неробочих чернеток (не пригадую, не записав, але там були якісь нюанси). Ще раз Вам щиро вдячний за допомогу!
  10. На рахунок аліасів так, я написав не цей свій варіант (поплутав). Поекспериментував: Ваш попередній запит в мене, в середньому, виконується 0,08с. Крайній запит: при MAX - 0,007с, при SUM - 0,008с.
  11. При ~ 3,5К записів в oc_product_option_value один і другий запит 0,0018с
  12. Думаю, не істотно, оскільки запит з MAX виконується практично моментально. UPD. При великій кількості записів в oc_product_option_value - безперечно.
  13. Для одного товару з oc_product може бути кілька записів в oc_product_option_value, серед яких не всі quantity=0. Тому через MAX вибираю всі нульові.
  14. Доброго дня. Якось так UPDATE oc_product pr INNER JOIN (SELECT prov.product_id FROM `oc_product_option_value` prov GROUP BY prov.product_id HAVING MAX(prov.quantity)=0) ON pr.product_id = prov.product_id SET pr.quantity = 0
  15. Пробував, експериментував - не вийшло (
  16. Брр, не знаю як, але відпрацювало практично моментально. Розбиратися/аналізувати вже буду завтра ) Як в Петрика П'яточкіна. "Ура, 10 слоненят. Тепер я засну" )))
  17. Індекс додав. Час не змінився. Та то вже таке... Ще раз вдячний за допомогу!
  18. Всі наступні запити також виконуються такий самий час (~160с). П.С. Саме на крон і планую згодом повісити деякий "пучок" запитів.
  19. Не варіант. Цей видасть товари, в яких ХОЧА Б ОДНА опція має залишок 0. А я вибираю ВСІ такі товари. Та й швидість цього запиту практично не береться до уваги. Результат видає не багато, ~ 200 товарів. Перевірку не додавав, думав, не дасть приросту. Але все-таки при pr.quantity>0 зменшився час з 210с до 160с. Вже результат ) П.С. Вдячний за відповідь.
  20. Специ, підкажіть, як можна оптимізувати/прискорити цей запит? Виконується більше 3 хв ( UPDATE `oc_product` pr SET pr.quantity=0 WHERE pr.product_id IN (SELECT prov.product_id FROM `oc_product_option_value` prov GROUP BY prov.product_id HAVING MAX(prov.quantity)=0); Сам селект SELECT prov.product_id FROM `oc_product_option_value` prov GROUP BY prov.product_id HAVING MAX(prov.quantity)=0 виконується практично миттєво.
  21. Вітаю. Допоможіть, будь ласка, прискорити запит. Потрібно в таблиці oc_product обнулити залишки товарів, для яких залишок опцій рівний 0. При кількості записів ~15К в oc_product і ~3,5К в oc_product_option_value запит UPDATE `oc_product` pr SET pr.quantity=0 WHERE pr.product_id IN (SELECT prov.product_id FROM `oc_product_option_value` prov GROUP BY prov.product_id HAVING MAX(prov.quantity)=0); виконується кілька хвилин - якось нефеншуйно (
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.