Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

djat

Новачок
  
  • Публікації

    17
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача djat

  1. Кажется сделал. У меня в модификаторе файла seo_pro были пропущены строки if ($url[0] == 'newsblog_article_id') { $this->request->get['newsblog_article_id'] = $url[1]; }
  2. Приветствую, тоже небольшая проблемка с seo_pro. При включении Сеопро.при клике на статью, попадаем в категорию, при клике категории также в категорию. Если отключить все, то и в статьи и в категории попадаем. Что делать куда копать?
  3. В итоге происходили удаления связывания товаров, начал разбираться, и в итоге сделал: Все делаем как в первом посту + еще закоментировать надо строку //$this->db->query("DELETE FROM " . DB_PREFIX . "product_related WHERE related_id = '" . (int)$product_id . "'"); И все заработало.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.