Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ingenerks

Користувачі
  • Публікації

    809
  • З нами

  • Відвідування

5 підписників

Про ingenerks

  • День народження 14.03.84

Інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Місто:
    Киев

Відвідувачі профілю

11 379 переглядів профілю

ingenerks's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

298

Репутація

  1. Вам потрібно більше заглиблюватися у електронну комерцію та маркетинг. Ви думаєте людина котра зробила запит кондиціонер Gree 18 і потрапила до вас на сайт, після переходу зразу ж дістає гаманець і замовляє? Та вона мінімум ще відкрила з 10 таких сайтів, або пішла на хотлайн та інші агрегатори, вибирати де дешевше купити. Крім того, що вона має на увазі при такому запиті (Кондиціонер Gree 18) ? Вона хоче купити, ознайомитись з характеристиками, відгуками, чи подивитись фото, відео цього кондиціонеру? Також вам вище написали, що в середньому конверсія в магазині 0,5-1% . Тобто на 100-200 переходів 1 покупець. Вам потрібно розрахувати вашу маржу з однієї продажі. Скільки ви витрачаєте на одного реального покупця з реклами, та чи вигідно вам це. Я б спочатку крутив рекламу по комерційним запитам, щоб зрозуміти витрати на 1-го покупця. А ви зараз 50-70% бюджету зливаєте на запити, котрі не призведуть до конверсій.
  2. Странный баг с отправкой почты. На русском почта уходит нормально. А если переключаешься на английский язык на фронте, почему то письма помечает как спамные и не отправляются
  3. На тройку будет версия? И было бы неплохо, что бы была возможность выносить не картинками товара, а просто цветами.
  4. ставьте библиотеку imagick https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=23443&filter_search=stripe payment extension&filter_category_id=8&filter_license=0&sort=e.downloaded на тройке проверял работает
  5. Я так понимаю на прямую можно через этот модуль платить https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=29737&filter_search=mastercard
  6. Только что скачивал все ок. Спасибо за обновление.
  7. Да в качестве оплаты кредиткой ЛикПей подходит, но тех, кто захотят платить напрямую с кредитки, будут единицы. А ПейПал - это как стимул, что они получат то что нужно или вернут без проблем деньги. Просто интересуют, может у кого-то есть реально работающие проекты на зарубеж с оплатой и выводом через PayPal.
  8. А при чем тут liqpay? Я привязываю оплату не для Украины. Например заходит человек с Америки, выбирает товар, нажимает купить и видит в корзине ликпей, и что дальше??? Он хочет оплатить через PayPal.
  9. Поделитесь у кого есть опыт приема платежей в мультирегиональном магазине. Сейчас на этапе завершения мультирегиональный магазин, продукцию хотим продавать за рубеж Америка, Франция, Германия, Италия итд. На сайт по любому нужен PayPal так как ему все доверяют, но тут и становится основная загвоздка. В Украине с выводом PayPal проблемы. Пока нашел вариант, прикручивать к сайту 2checkout + открывать счет Payoneer. Люди смогут через 2checkout оплачивать через PayPal, а мы потом выводить на Payoneer. Может у кого то были проекты подобного плана, или кто-то работает возможно по другой схеме, прошу поделится вариантами. Заранее спасибо.
  10. Да это и имелось ввиду добавить стикер ТОП ПРОДАЖ на все товары, а не повесить на модуля топ продаж и спец предложения.
  11. Спасибо автору за модуль. Очень быстрая поддержка и решение нестандартных задач связанных с модулем.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.