Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

alexyo7

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача alexyo7

  1. wordpress довижок + модуль classipress = халява ( skype : alexyo7771 )
  2. А не проще В admin/config.php поставить права доступа "ххх" ( 000 ) = тогда админка не будет отображаться по адресу /ваш сайт/admin таким образом ее никто не взломает ( я так думаю )
  3. А не ) Я разобрался ( просто я по своей тупости, файлы русификации из папки catalog/language/russian/product закинул в catalog/controller/product Теперь я просто взял новый opencart, вытащил из него папку catalog/controller/product и заменил ей свою в catalog/controller/product !
  4. У меня ошибка при переходе на карточку товара: vq2-system_engine_front линия 45 Прошел в ftp по этому адресу: system/engine/front - линия 45 ( там пусто ) Люди подскажите как исправить )

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.