Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

hmade

Користувачі
  
  • Публікації

    177
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача hmade

  1. І в мене така сама проблема основна валюта грн., але коли відображається в евро то ось так підскажіть як зробити заокруглення щоб total був 25.70
  2. Нажаль не можу з цим допомогти, бо сам наразі на версії 3,5 залишився саме через цю помилку і в четвертій, але я відключив крон і раз у місяць оновлюю всі бази сам. Іноді з першого, а іноді з два рази тицну оновити і все оновлюється до актуальної кількості
  3. Привіт! Підскажіть як ви працюєте з селами через цей модуль? Я в демо не знайшов підвантаження індексу. А якщо клієнт вкажить якійсь помилковий індекс який не належить цьому селу що буде в ттн?
  4. Добре, а що з приводу того що не можна знайти населений пункт? Ось я зробив замовлення і написав з помилкою Редькіівка, то при створенні накладної в населенному пункті пусто, а якщо почати писати редьківка, то пише збігів не знайдено
  5. Добрий вечір! Дивлюсь демо Якщо я виберу Чернігівський район, Редьківка, то не побачу ніякого індексу у випадаючому меню. В адмінкє взагалі Редьківка не находиться, а якщо її знайти вибравши зі списку всього Чернігівського району, то індекса так само не буде. Як у такому випадку згенерується накладна?
  6. У мобільній версії не бачить що клієнт авторизувався. Все так само посилання на реєстрацію та авторизацію як це можна виправити?
  7. Добрий день! Звернувся до Назара. Він полагодив сам, що там робив мені не розповів
  8. Привет! В модуле есть возможность поставить ограничение на минимальную суму заказа - очень удобно. Если товаров меньше - кнопка "оформить заказ" становится не активна и показывается предупреждение о минимальном заказе. Так вот, как сделать так чтоб и предупреждение показывалось и кнопка была активной? То есть чтоб заказ все равно оформлялся.
  9. Добрий день. Додав в кабінеті НП карту для зарахування наложки, оновив довідники, стер та знов підключив апі ключ, але при створенні ттн з післяплатою картка не підвантажується. Підкажіть, може ще десь треба щось включити?
  10. а може цю заміну якось прикрутити до файлів модуля? щоб не робити це кожен ранок? Я з такою проблемою інакше впорався - дозволив покупцям писати що завгодно у відділенні, місті та області і тоді якщо вони вибирають щось що містить апостроф, при замовленні проблем немає а при створенні накладної треба просто перевибрати це поле.
  11. Ага, розібрався. Треба перезберегти ключ API. (видалити, зберегти, побачити повідомлення про помилку, вставити ключ знову і зберегти) Відправник в довіднику ховається. Дякую, буду знати
  12. Привіт! У кого як працює чекбокс останнім часом? У мене на одному сайті модуль від Назара - вже тижні зо два ну дуже повільно відкривається сторінка "Чекбокс рро" А на другому сайті інший модуль від web system solution, так він сьогодні перестав виводити чеки на друк. Перевірте будь-ласка у себе, як у вас все це працює. Заздалегідь дякую! Наче розібрались)
  13. Привіт! У кого як працює чекбокс останнім часом? У мене на одному сайті модуль від Назара - вже тижні зо два ну дуже повільно відкривається сторінка "Чекбокс рро" А на другому сайті інший модуль від web system solution, так він сьогодні перестав виводити чеки на друк. Перевірте будь-ласка у себе, як у вас все це працює. Заздалегідь дякую!
  14. А как етот код переписать под twig для опенкарта версии 3? Все остальное для версии 3 аналогично коду для 2.3

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.