Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

effectly

Новачок
  
  • Публікації

    10
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача effectly

  1. Не совсем понял как он работает. Нельзя ли сделать фильтрацию по всему сайту а не по категории/подкатегории тока? У меня в ктаегориях нет товара и он тока в подкатегориях. Соответственно не показывается фильтр в самой категории, Хотелось бы чтобы он фильтровал то что в подкатегориях из основной категории.
  2. Не помогло. Просто магазин перестал открываться. Нашел решение https://opencartforum.com/topic/8774-news-reviews-15/page__view__findpost__p__70507 Спасибо за помощь)
  3. Подскажите как исправить. Стоить модуль новостей с vqmod и конфликтует с этим сеопро Notice: Undefined variable: keyword_in in /var/www/u2491196/data/www/test.sampw.ru/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_pro.php on line 77 Вот конфликтующая часть кода <operation error="skip"> <search position="after"><![CDATA[ $this->request->get['route'] = 'error/not_found'; ]]></search> <add><![CDATA[ } if ($keyword_in[0] == 'news') { $this->request->get['route'] = 'information/news'; ]]></add> </operation>

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.