Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Hottabych23

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Hottabych23

  1. Купил модуль, не могу становить, при копировании одного из файлов пишет ошибку: Не удалось загрузить файл. Код ответа FTP сервера: 550 Virus Detected and Removed: {HEX}php.nested.base64.563.UNOFFICIAL Я так понимаю файл с вирусом? Никакого модуля в системе оплаты не вижу. ПРосьба помочь!!! Конкретно файл подвязал к письму.
  2. Сайт работает нормально, но время от времени, при просмотре товара изменяются шрифты на крякозябры, но через некоторое время опять восстанавливается. Я так понимаю ошибка в vqmod, но как ее исправить, HELP!!! :( Ошибка следующая: Notice: Undefined index: youtube_code in /home/p15809/www/xn--23-6kce7dyaavx3b.xn--p1ai/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 323
  3. Также присоединяюсь... Очень нужно и удобно.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.