Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SergeV

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача SergeV

  1. OnpayGuy, спасибо за ответ. Да, анкету банка уже заполняем, оборот (планируется) не слабый. Для себя лично выбрал бы работу через агрегатора или процессинговый центр, но в данном случае руководитель настаивает на прямой работе с банком..
  2. Присоединюсь к вопросу ТС. В интернете есть только модули приема платежей через посредников. И то не все - например для робокассы есть, а для ассиста нет.. Интересует разработка такого модуля под прямого эквайера (например, РайффайзенБанк). Сколько это будет стоить?
  3. Для 1.5.x модуль Add Custom Fields To Products
  4. Пока использовал модуль citycourier.1.5.x-1.0-rus за 90 руб. Изменил там текст варнинга, чтобы не ругался когда отсутствуют варианты доставки.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.