Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Vladzimir

Користувачі
  • Публікації

    1 400
  • З нами

4 підписники

Технічна підтримка

  • Інше
    https://www.buymeacoffee.com/vladzimir

Інформація

  • Стать
    Не определился
  • Місто:
    Київ/Kyiv

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Vladzimir's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

304

Репутація

  1. IrfanView з пагіном RIOT (нажаль тільки до версії 4.5.7). Добре стискає фото, вміє пакетну обробку. І головне не встановлювати усяку фігню зі свістопєрдєлкамі.
  2. Цю дискусію ще у вересні закрили. Чек післяплатою Новою Поштою - робити обов'язково.
  3. А чому адміністрація не розмістить у публічному просторі усі free-модулі, забанених авторів? GPL-ліцензії це не протирічить, і ніякої шкоди, тільки користь користувачам і форуму.
  4. Не зрозуміло на яке саме рандомне фото змінюється, інше того ж товару чи будь-якого? І перевірте назви/шляхи фото до та після проблеми.
  5. Рекомендую усі фото переконвертувати в jpg, і ви здивуєтесь як зменшиться розмір папки!
  6. Дайте вгадаю. У вас усі картинки завантажуються у форматі png? І якого розміру оригінальні фото - і які максимальні розміри в магазині? Тому що резайз, в опенкарті, с меншого розміру на більший, завжди дає непропорційне збільшення ваги фото. І ще, який шаблон ви використовуєте? Тому що деякі шаблони вміють генерувати фото 2х, що - дивись попередній пункт.
  7. Vladzimir

    Opencart 5

    Так, вони позбавляють геморою, на старті. Але додають суттєвого геморою при масштабуванні з інтернет-ларька до нормального магазину. Краще день втратити, але за годину долітіти (С).
  8. Vladzimir

    Opencart 5

    А я навпаки вважаю що адмінка опенкарту потрібна тільки для налаштувань магазину. Для всього іншого є спеціалізовані речі, які суттєво розширують можливості ведення контенту/замовлень. Наприклад контент ідеально вести в pim-системах які на 164% перекривають усі наявні модулі опенкарту для цього. Аналогічно і щодо crm.
  9. Vladzimir

    KeyCRM відгуки

    А можна ще до форматування доколупатися. Вважайте це не жартом.
  10. Vladzimir

    KeyCRM відгуки

    Як складська програма, але дуже примітивна. Немає повноцінної броні. Інтерфейс не юзерфрендлі. Спочатку думав що ви - вебаналог https://www.pr4.com.ua але виявилося все навпаки. А ось за код - спасибі. Хоч хтось не говнокодить.
  11. Замовлення в базі зберігаються в тому вигляді, в якому клієнт його зробив

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.