Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Підключення Google відгуків на ваш сайт

25

   (0 відгуків)    Інші розширення автора

Seriusis
  0 0 3 526

11 скріншотів



    • 25.00 USD
  • Підтримка
  • Додаткові послуги

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

Опис файлу

Інтеграція відгуків про компанію за допомогою модуля Google Reviews - отзывы с гугл карт (Google Business) з віджетом довіри + відгуки про товари

Если модуль не куплен, отмечаем чекбокс "Лицензия на модуль Google Reviews"

Для РФ і РБ модуль не продається  і підтримка не надається.

Самостійно підключити гугл відгуки на сайті дуже складно і потребує чималих зусиль та деяких знань. Ускладнюється все тим, що потрібно подавати спеціальну заявку на відкриття google business api для вашого облікового запису. Якщо щось вказати неправильно – заявку потрібно надсилати знову. Розгляд заявки також займає певний час. Зазвичай 2-4 дні, але можливо і до 2-х тижнів.
Також потрібно дуже уважно налаштувати авторизацію та проект у Google Cloud Platform

 

Основні етапи:
 

Обов'язково має бути доступ до облікового запису з сервісом Google Мій бізнес. Якщо немає прямого доступу, можна попросити, щоб вам його делегували на ваш аккаунт gmail. Можна також делегувати вже створений проект на другому етапі.

 

  1. Створення проекту в Google Cloud Platform
     
  2. Запитуємо доступ на включення Google My Business API через спеціальну форму
  3. Включити Google My Business API для проекту
  4. Налаштування авторизації для програми
  5. Все готово. Заповнюємо поля модуля Client ID, Client secret і Project ID. Тепер можна отримати відгуки та записати їх у базу сайту. Натискаємо кнопку "Отримати відгуки"

Налаштування під ключ позбавить вас зайвих проблем та прискорить процес.

Приступити зобов'язуюсь протягом 1 - 3 робочих днів після покупки. Враховуючи термін схвалення заявки від гугла, в середньому потрібно близько 7 днів для повного запуску.



Інші розширення Seriusis


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.