Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Google Merchant Shopping Feeds (Списки товарів для Google Shopping) 2.6.3

39

   (0 відгуків)    Інші розширення автора

kirians
  8 13 4 748

17 скріншотів



    • 39.00 USD
  • Підтримка
  • Додаткові послуги

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

Опис файлу

Бажаєте збільшити продажі у своєму інтернет магазині на 20-30%? До вашої уваги модуль, який допоможе автоматично вивантажувати товари в Google Merchant Center! Ви зможете використовувати динамічне посилання або завантажувати товари через файл.

 

Наш модуль підтримує CRON завдання для розвантаження великої кількості товарів, у Вас у магазині більше 250 тис товарів? - Цей модуль для Вас точно!

Ви хочете вивантажувати лише певні категорії? - Так, наш модуль уміє й так! Вибирайте категорії, які хочете вивантажити індивідуально.

У Вас для брендів використовують кастомні поля? Ми маємо можливість прив'язувати до певних полів певні значення і не тільки для брендів, а також для заголовка та опису.

Чи можу я настроїти автоматичне оновлення товарів у Google Merchant Center? Так, ви можете налаштувати отримання товарів за посиланням.

Чи підтримує Ваш фід мультимовність? Так, ви можете вибрати мову, якою хочете використовувати фід.

Чи можу я вказати валюту, в якій потрібно вивантажити фід? Так, таке налаштування теж є!

 

За допомогою цього модуля ви можете створити фід продукту для реклами в Google Merchant Center за кілька простих кроків, використовуючи фід даних.
Підходить для Google Merchant: Реклама свого асортименту за допомогою товарних оголошень і Динамічний ремаркетинг.


Фід даних - це файл із детальною інформацією про ваші продукти. Він містить унікальні ідентифікатори, ціни, URL-адреси та інші атрибути продукту. Використовуйте категорію продуктів Google для кожної категорії продуктів на своєму сайті для зручності та підвищення продуктивності, що спростить налаштування реклами та впливає на показ торгових оголошень.

 

Особливості:
- створення Google XML-фідів для Google Merchant (Google Shopping);
- динамічно оновлюваний фід (актуальність ціни, наявність товару);
- Використовуйте CRON для оновлення фіда;
- Підтримка мультимовних магазинів, оновіть Google categories своєю мовою;
- підтримка магазинів з асортиментом понад 250 тисяч товарів;
- перепризначення полів;
- Вибір валюти та мови для вашого фіда.

 

Завантажте дані про ваш товар і мільйони покупців побачать ваші онлайн товари та товари в магазині. Змініть його будь-коли, щоб клієнти завжди бачили релевантну інформацію у ваших оголошеннях
Плагін дозволяє відображати товари у результатах пошуку.


Створіть та швидко налаштуйте велику кількість рекламних оголошень:

1. Автоматично коригуйте рекламні оголошення залежно від наявності або відсутності певних товарів на складі (відображаються лише поточні оголошення).
2. Додати додаткові функції товару.
3. Фільтруйте оголошення за категоріями, ціною та іншими параметрами.



Інші розширення kirians


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.