Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1.19.2

33

   (40 відгуків)    Інші розширення автора

SergeTkach
  860 2 247 56 506

11 скріншотів



    • 33.00 USD
  • Підтримка
  • Додаткові послуги

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

  • +1 9

Середні оцінки

4.8 out of 5 stars
95%
3%
3%
0%
3%

Відгуки користувачів

Ви можете залишити відгук до файлу тільки після його завантаження.

Dok0705

   0 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 0 / 1 користувач

Я не рекомендую покупку этого плагина. Может он частично и закрывает какие-то вопросы, но все это решается с помощью любого плагина импорта/экспорта. Но не это самое главное! Главное, что уровень обслуживание клиентов ниже некуда. При потере письма с ключом, автор требует 16$ за повторную отправку. :))) Смешно! В то время когда гораздо более серьезные компании осуществляют перенос лицензий и повторную отправку ключей бесплатно и в течении 1-2 часов.... Выводы делайте сами, если человек по свински относится к клиентам, то так же и к работе, поэтому я не удивлен, что тут все построено так, чтоб Вы обращались за поддержкой с момента установки...... А срок поддержки сокращен с 12 месяцев до 3-х, чтоб косить по 16 баксов. Удачи в бизнесе этому предпринимателю, хорошо что этот плагин стоит копейки, которых не жалко.... принципиально не оплачивал эту сумму, потому что это ни в какие ворота не лезет.... Плагин в утиль вместе с репутацией автора.

Відповідь автора:

Доброго дня!

 

Вчора Ви написали мені цілком конкретний запит щодо модуля, причому на пошту, яка призначена для підтримки.

 

Коли я сказав, що термін безкоштовної підтримки завершено, і для продовження діалогу необхідно придбати новий термін платної підтримки, Ви сказали, що платити не будете, тому що не вважаєте це підтримкою. Але якщо це не є різновидом підтримки, тоді що це таке?

 

Але нехай буде по-вашому: не будемо вважати це підтримкою, виходить, що я Вам нічого й не винен в такому разі.

 

Мені не подобається, коли люди підмінюють поняття, щоб змусити мене зробити те, що суперечить моїм інтересам, і не входить в обсяг взятих зобов'язань.

 

А Ви явно перегинаєте палицю:

  1. Ви ліцензували інший домен. А теперь через майже 2 роки звертаєтесь за перенесенням ліцензії, але в описі чітко вказано, що ліцензія йде на один домен. Так, коли сайт зберігає тематику та є активний період підтримки, а старий проект редіректить на новий, я переношу домен 1 раз на рік, якщо є активна підтримка. Але у Вас існує одразу 2 проекти, а підтримка вже вичерпана.
  2. Я не вимагаю $16 за ключ. Це плата за 1 рік підтримки, а не заключ. Не перекручуйте факти.
  3. В листі Ви написали, що я обмежую Ваші права на використання модуля, але це також перекручування факту. Я не можу впливати на роботу модуля дистанційно
  4. Ви кажете, що ніде не написано, що покупець має зберігати ключ, але якщо ви були у лікаря, то через місяц навряд чи Ви можете без повторного прийому піти та затребувати рецепт заново. Окрім того, зобов'язання наступають лише ті, які чітко описані в Ліцензійні угоді, якщо на те пішло. А там сказано, що автор надсилає ключ протягом 1 робочого дня. Ніде не пише, що автор має зберігати ключі та відновлювати їх.
  5. А що Ви написали мені там на ютубі про колцентр. Це взагалі що за фантазії?
  6. І якщо Ви вже заговорили про серьозні компанії, які надсилають ключ коли завгодно, то вточніть які саме продукти Ви маєте на увазі, яка там щорічна (або щомісячна) плата за ліцензію і чи відповідають вони, якщо ту ліцензію не продовжувати? І чи зберігається Вам доступ до продукту в разі, якщо Ви не оплатили ліцензію. Бо, вибачте мене, але мені здається, що це пусті слова та фантазії.

 

Я не маю наміру надавати безкоштовні послуги пілся завершення терміну підтримки, ні консультаційні, ні якісь інші. Мені шкода, якщо це когось розчаровує, але я не працюю безкоштовно.

P.S.

Для того, щоб попередити подібні різночтіння в майбутньому, я додав в опис модуля пункт про те, що збереження ключа є обов'язком покупця та його відновлення можливе лише при наявності активної підтримки. Щоб потім не казали, що я щось там змінив заднім числом. Я змінив це прямо сьогодні, і пишу це тут, щоб ніхто нічого не вигадував.

 

P.P.S.

От прямо зараз поки я тут втикав у цей відгук, звернулася людина з подібним запитом зміни ліцензії на інший домен. Написав ті самі умови, що можу зробити це за умови сплати Підтримки на 1 рік за 50% від поточної ціни модуля. І там між іншим, є редірект. 2 хвилини і вже оплачено. І людина задоволена, і я також. Приємно мати справу з людьми, які розуміють, що ніхто нікому нічого не винен просто так.

Посилання на відгук

Дякую! Це справді неймовірний інструмент. Тепер не потрібно переходити взад-вперед мільйон разів з однієї вкладки на іншу. Все знаходиться відразу перед очима, і все чудово працює!

Посилання на відгук
JuStec

· Змінено користувачем JuStec

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

Цей модуль я запримітила ще влітку 2023 року, коли готувала свій сайт до виходу у світ. Але якось вже було забагато видатків для бюджету, що був виділений на весь процес і цей модуль був поміщений у закладки "купити", а замість нього був придбаний інший модуль. Аж раптом на днях приходить повідомлення про вихід нової версії та знижку 50%. Оце щастячко! Купляю. Але поставила не одразу. Бо вже був трохи невдалий досвід встановлення модулів, після чого доводилось проводити відновлювальні роботи. Зробивши бекапи сайту і бд, почала встановлювати. Отже, перше здивування - модуль стає наче рідний (ОС3.0.3.8). Ніяких проблем. Трошки довелось порозбиратись із функціоналом - і тут я прийшла до розуміння, що цей модуль мені настільки спростить роботу над товарами, що я реально була в шоці... Я там читала відгук, що якось криво виглядає таблиця карточки товару з багатьма параметрами. То, я вам скажу, якщо криві руки, то виглядати буде криво будь шо... Все супер, працює швидко, зручні налаштування. Отже, автору респект, модуль - вогонь! Рекомендую для інтернет-магазинів, щоб зберегти і час, і гроші. 

Посилання на відгук

Модуль вартий своїх грошей, редагувати товари стало набагото простіше, аніж з стандартним менеджером товарів. Можливо швидко додати атрибути. Єдине що хотілосяб щоб швидше завантажувався список товарів.

Посилання на відгук

Дуже зручний модуль, коштує своїх грошей однозначно, рекомендую хто ще вагається)) економить найголовніше - твій час

Посилання на відгук
mrfoggg

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

После более месяца "использования" заметил, что модулем почти не пользуюсь а пользуюсь стандартным функционалом редактирования товаров. С модулем работать ДОЛЬШЕ по таким причинам:

  1. Длительная загрузка списка товаров. Абсолютно нелепо делать AJAX загрузку всех товаром до того как появится возможность их фильтровать. Решение простое - сделать кнопку показать товары а не загружать их сразу как только входишь в раздел список товаров. Проставляются нужные фильтры, нажимается кнопка показать список товаров.

  2. Долго искать нужный товар из за неадекватных размеров элементов: атрибутов часто много и не всегда они нужны (например надо поправить названия). Решение тоже простое - сделать высоту ячейки атрибутов фиксированной высоты (в идеале с возможностью ее настройки) с внутренней прокруткой по высоте или с кнопкой развернуть.

  3. При наличии текстовых атрибутов помещается треть их значения а часто и половина названия атрибута, остальное просто обрезается. Решение - Сделать настраиваемую ширину колонок.

413225966_.png.093cf793eee5f1b01f54e3368bd0510d.png

 

Трудно удержаться чтобы не назвать это трэшем

Відповідь автора:

Позвольте полюбопытствовать, какой у Вас размер экрана?

  • +1 1
Посилання на відгук

Гарний плагін. Гарна підтримка. Були проблеми при встановленні - автор все допоміг досить оперативно.

Посилання на відгук

Крутий та функціональний модуль. Суттєво та максимально розширює можливості редагування товарів в OcStore/OpenCart.

Посилання на відгук

Класний модуль, який економить масу часу. Підтримка автора також не може не радувати. Не знаю наскільки хороший автор @SergeTkach як програміст, бо сам не можу оцінити, але як людина і автор модуля - один з тих в кого би купив всі модулі для свого сайту (якби у нього були потрібні мені).

  • +1 1
Посилання на відгук

Навіть не уявляю як можна керувати магазином без цього модуля.

Обов'язково для встановлення!

Економія часу, грошей та нервів))

Посилання на відгук

Відгук після пів року використання:
Маст хев, для редагування товарів та масової зміни параметрів товарів. Редагувати одночасно 20 товарів - легко. Автору дякую, дуже облегшує життя при редагуванні товарів.

Посилання на відгук
voznyak

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

Купив для двох сайтів.

Модуль на 5

Тех.підтримка  1

Місяць монологи в сторону автора. 

Посилання на відгук
KonstantinTsvetkov

   2 з 2 користувачів порахували цей відгук корисним 2 / 2 користувачі

Если честно то удобство данного модуля превысило все мои ожидания. Начиная с установки и заканчивая массовым редактированием товаров все сделано для максимального удобства и любой сможет без проблем разобраться с этим самостоятельно. В общем я оооочень доволен и это действительно чудо и спасение для многих)) Спасибо автору!

Посилання на відгук
Shulz80

  

Отличный модуль. Очень облегчает работу. Хоть и пользуюсь парсерами, но часто приходится подгонять под себя товары. Установка одного модуля заменила собой сразу 3 модуля ранее использовавшихся. Благо были бесплатные, так бы расстроился о потерянных деньгах))) Плюс ещё и неожиданный подарок в виде модуля Seo Url Generator Pro. Может он где то и описывается на странице модуля, не видел, но очень приятно. Автору спасибо за чудесный модуль. Удачи и вдохновения

Посилання на відгук
Frantsuz

  

Спасибо Сергею за отлично продуманный модуль. Реально он экономит массу времени, если в нем разобратся, я пока разбираюсь) и в процессе понимаю насколько этот модуль необходим для любого магазина на OpenCart. Даже не представляю сколько времени нужно было потратить на руботу "ручками")))

 

Отдельное спасибо за инстукцию в переписке после покупки, с начала не особо соображал как им пользоваться, с помощью Сергея начало все получатся.

 

Удачи и развития!

Посилання на відгук
LUYXKYT

  

Ставлю пятёрку заранее. Надеюсь что модуль будет дароботон и в нем появится функция

Такая- как массовое удоление товаров из выбранных категорий при входе в меню модуля список товара в админке

 

Посилання на відгук
mskhitec

   2 з 2 користувачів порахували цей відгук корисним 2 / 2 користувачі

Отлично!  Спасибо разработчику за экономию времени при редактировании товаров. Все сделано грамотно и удобно.

Хотел бы чтобы была возможность перекидывать сразу все товары из одной категории в другую ( отобранные по фильтру).

Посилання на відгук
Disex15

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

Отличный модуль, стоит своих денег! Добавлять новые товары стало в разы проще. Однозначно рекомендую!

Особенно порадовала оперативная тех поддержка в лице автора модуля. За что ему отдельное спасибо!

  • +1 1
Посилання на відгук
hempua

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

Отличный модуль с отличной поддержкой! Автор допилил под наши нужды, модуль - огонь!  Рекомендую!

Посилання на відгук
OtezVikentiy

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

Приобрел модуль. Устанавливается довольно легко. Без проблем все заработало, даже с кастомными полями.
В общем пока что прям супер-детально не удалось попользоваться, но вообще довольно ощутимо ускоряется работа с каталогом при массовом редактировании товаров.

Посилання на відгук

Автору браво!!! За создание такого шедевра. Модуль, пушка! Снимает кучу головной боли, бережёт ваши нервы и превращает работу с товарами в удовольствие!

 

Отдельно, очень просто устанавливается, плюс к этому, довольно подробная инструкция по установке. Простой и удобный интерфейс модуля во время работы.

 

От автора быстрый отклик на любое обращение. Однозначно рекомендую Автора и данный модуль!

Посилання на відгук

Хороший модуль! Автор помог адаптировать модуль!
Обрадовали подробные инструкции и видео ролики на ютубе! На заметку другим разработчикам!

Спасибо!

  • +1 1
Посилання на відгук
DocKertis

   2 з 2 користувачів порахували цей відгук корисним 2 / 2 користувачі

Спасибо @SergeTkach за проделанную работу! 
Модуль реально на порядки упрощает работу с товарами в админке! Как с поштучным так и с массовым редактированием! Для своего сайта брал в первую очередь для массового добавления "производителя" для товаров (что важно в целом и критично для всяких google/Facebook фидов). Функционал очень гибкий и широкий! Интерфейс понятный.. за 5 минут разобраться не проблема! А если и не понятно, в описании есть ссылки на видео обзор работы по основному функционалу!
Очень рекомендую автора и его модули! Уже не первая и точно не последняя покупка будет!
+ что автор оперативно, терпеливо и вежливо отвечает на вопросы, что возникают!
И очень классно, что Сергей занимается поддержкой модуля и дорабатывает новые функции!
Лично мне не хватает вывода нескольких доп полей.. но тут вопрос не к модулю, а к зоопарку уже установлены доп модулей)) При необходимости автор может допилить нужное!

Всех благ!

Відповідь автора:

Спасибо за такую оценку. Немного даже перебор с похвалами :) Особенно, если учесть, что я еще ничего не сделал под Ваш сайт. Оперативность (это, скорее всего, информация для других пользователей) бывает разной. Иногда открываешь почту, а там 40 сообщений, и в таком случае оперативности не будет. А иногда открываешь, а там полдня тихо, и вдруг, новое письмо. Конечно, в таком случае это кажется мгновенной реакцией, но на самом деле это удачное стечение обстоятельств. Как-то так.

  • +1 2
Посилання на відгук
Vadhome

   1 з 1 користувачів порахували цей відгук корисним 1 / 1 користувач

Модуль огонь! Невероятно удобно и намного быстрее заводятся и редактируются товары. Немного повозился т.к. на сайте стояла старая версия php. Рекомендую, стоит своих денег.

Посилання на відгук


Інші розширення SergeTkach


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.