Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер 1.14.2

15

   (37 відгуків)    Інші розширення автора

SergeTkach
  875 1 558 39 519

10 скріншотів



    • 15.00 USD
  • Підтримка

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

  • +1 4

Опис файлу

Мапа сайту Branched Sitemap для OpenCart/ocStore, яка не завантажує сервер та добре підходить для мультимовних магазинів.

 

У Branched Sitemap використовується можливість створити Sitemapindex (тобто розгалужені мапи сайту). Таким чином, навантаження на сервер при відкритті мапи сайту можна порівняти зі звичайним навантаженням, яке спостерігається при відкритті сторінки категорії.

 

 

 

 

* Увага! Умови покупки

 

  1. Встановлення та налаштування не входять у вартість ліцензії! Передбачається самостійне встановлення модуля за інструкцією всередині архіву.
  2. Купуючи модуль, Ви даєте свою згоду з ЛІЦЕНЗІЙНОЮ УГОДОЮ, яка представлена внизу цього тексту. Також ви погоджуєтесь з моєю Політикою підтримки!
  3. Модуль продається "Як є" (As is), і це означає, що автор не бере на себе зобов'язань доопрацьовувати модуль під ваші індивідуальні потреби.
  4. Перегляньте ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ нижче за текстом
  5. Код ліцензії (він же Код активації) відправляється автоматично відразу після придбання, якщо ви вказали домен. Іноді бувають збої. Термін надсилання коду вручну в таких випадках протягом 1 робочого дня.
  6. Доступний сервіс для самостійної генерації коду ліцензії на випадок, якщо автоматичний лист не дійшовhttps://licence.sergetkach.com/
  7. Налагоджувальним вважається або локальний домен з розширенням *.loc, або піддомен на основному сайті

 

 

Гарантії

  • У вартість ліцензії включено чітко обумовлену Підтримку на 12 місяців з моменту покупки. Термін підтримки можна продовжувати.
  • Гарантія на усунення помилок у модулі під час періоду підтримки
  • Можливість заміни домену 1 раз на рік за активної дії підтримки за умови, що не змінюється концепція сайту
  • Ліцензія передбачає довічне використання на заданому домені та не залежить від терміну Підтримки
  • Можливість безкоштовного отримання всіх наступних оновлень
  • До 25 грудня 2026 року гарантую випуск версій модуля під нові версії OpenCart / ocStore протягом 3 місяців з моменту релізу системи. При оновленні магазину ви зможете продовжувати використовувати модуль

 

 

Переваги модуля Branched Sitemap:

  • Не вимагає запису правил у htaccess вручну :)
  • Можливість створити мапу сайту для другої мови (особливо важливо для українських інтернет-магазинів)
  • Сумісна з безкоштовним модулем "ocdev.pro - Мультимова..." для ocStore 3 (починаючи з версії v1.10.0)
  • Сумісна з модулем Sla SEO PRO на OpenCart 3 (починаючи з версії v1.9.4)
  • До мапи включено дефолтний блог ocStore 3 та блог шаблонів від OCTemplates (начиная с версии v1.12.0)
  • Є промо-код на знижку -20% для шаблонів FeelMart, ReMarket, UltraStore
  • Немає необхідності створювати статичний файл в адмінці при кожному додаванні товарів мапа створюється сама
  • Є кешизація мапи на деякий час (по суті замінює необхідність створювати CRON-завдання на генерацію статичного файлу)
  • Є можливість використовувати картинки в мапі сайту (хоча це далеко не найважливіша функція)

 

 

Використання

 

Щоб мапа сайту була прочитана пошуковими роботами, необхідно:

  1. Встановити адресу для картки сайту в налаштуваннях модуля
  2. Надіслати Sitemapindex на сканування в інструментах для веб-майстрів Google та Яндекс. Це зовсім не означає, що пошукові системи відразу ж її проіндексують. Може пройти від кількох днів до 2 тижнів.

 

 

 

Технічні вимоги

 

На сервері (хостингу) має бути:

PHP 5.4 - PHP 7.3 c IonСube Loader 10

 

Вимоги до системи OpenCart

Робота модуля перевіряється на щойно встановленій системі без купи інших модулів. Передбачити всі зміни, які роблять інші модулі, неможливо, тому конфлікти з іншими модулями не є помилкою в самому модулі і вимагають додатково кастомізації (налагодження), що зазвичай лягає на плечі розробника магазину. Претензії щодо помилок, які виникли внаслідок конфлікту сумісності модулів у безкоштовну підтримку модуля не входять. Допускається перевірка працездатності модуля із встановленим модулем SEO PRO та LocalCopy.ocmod.xml

 

Що в модулі зашифровано?

  • Бібліотека модуля, де відбувається перевірка ліцензії та службові операції

 

Встановлення модуля

Стандартне через менеджер розширень OCMOD

 

 

ДЕМО

 

 

Лицензійна угода

Купуючи або встановлюючи нову версію даного продукту, Ви підтверджуєте свою беззаперечну згоду з такими умовами використання.

 

  1. Модуль продається та використовується на умовах "Як є". Модуль встановлюється силами покупця за інструкцією. Модуль є типовим рішенням типової задачі. Перевіряйте наявність потрібного функціоналу демо модуля. У вартість модуля не входить адаптація товару під індивідуальні потреби покупця.
  2. Надається неексклюзивне право на використання модуля на 1 домені. "Перенесення" ліцензії на інший домен не передбачається. Однак, додаткова ліцензія може бути видана на налагоджувальні домени, які відповідають таким вимогам:
    - Піддомен на основному домені (test.sitename.com, demo.sitename.com)
    - Піддомен на сайті розробника (студії) (shopname.studioname.com)
    - Локальний домен виду sitename.loc или sitename.local
  3. Термін надсилання коду ліцензії – протягом 1 робочого дня!
  4. Інтерфейс поточної версії модуля може трохи відрізнятися від того, що представлено на знімках екрана в презентаційних матеріалах. Це не дефект модуля, просто в нових версіях модуля можуть бути додані нові функції. Проте загальні принципи роботи модуля залишаються тими самими.
  5. У разі використання мультимагазину ліцензія видається на основний домен, на якому здійснюватиметься управління всіма магазинами.
  6. Автор дає повну гарантію, що весь заявлений функціонал, крім експериментального, працюватиме на тих версіях системи, що заявлені в розділі СУМІСНІСТЬ, та за умови дотримання Технічних умов. У разі помилок в модулі, зобов'язується виправити їх протягом 3 робочих днів з моменту отримання повідомлення про помилку та доступів до сайту або в іншому випадку здійснити повернення з вирахуванням комісій платіжних систем.
  7. Гарантія усунення помилок діє 12 місяців із моменту оплати.
  8. Гарантія НЕ ПОШИРЮЄТЬСЯ на Додаткові модифікатори(!) з папки "Додаткові-модифікатори" (раніше називалася "additional"). Вони є бонусними та не входять у вартість покупки.
  9. Ви втрачаєте гарантію на безкоштовну підтримку, якщо в модулі були зроблені модифікації (незалежно чи робив їх я, або сторонній розробник, модуль перестає працювати за типовим сценарієм і вимагає індивідуального розгляду ситуації)
  10. Гарантія усунення помилок не поширюється на конфлікти сумісності модулів. Тобто говорити, що проблема точно виходить з мого модуля можна тільки в тому випадку, якщо на сайті не встановлений жоден інший модуль (крім LocalCopy.ocmod.xml) і при цьому вихідні файли OpenCart не були редаговані вручну.
  11. Гарантія не поширюється на новий експериментальний функціонал, який з'являється під час випуску бета-версії модуля (додається слово Бета-версія після номера версії).
  12. Купуючи та продовжуючи використовувати модуль Ви погоджуєтесь з "Політикою підтримки"
  13. При оцінці можливої шкоди від використання купленого програмного забезпечення, в якому була помилка, максимальна відповідальність автора та (або) продавця не може перевищувати вартість дефектного програмного забезпечення, яку покупець сплатив за фактом.
  14. Автор залишає за собою право відмовляти у підтримці у випадку, якщо клієнт не дотримується рамки пристойності та ділового стилю спілкування та/або дозволяє собі фамільярність, образи чи хамство.
  15. Модуль містить зашифровані файли, які забезпечують контроль за ліцензіями.
  16. Ви відмовляєтеся від наміру запитувати відкритий вихідний код зашифрованих файлів і усвідомлюєте, що будь-яка спроба розшифрування файлів або іншого злому модуля є незаконною
  17. Якщо Ви плануєте доопрацьовувати модуль, необхідно отримати згоду автора на такі доробки. (Найчастіше я не проти внесення змін до відкритого коду модуля, але формулювання "купив модуль з надією допрацювати, а тут закрито" не є підставою для повернення).
  18. Результати платного доопрацювання модуля можуть включатися до наступних версій без отримання згоди від клієнта, який сплатив таке доопрацювання.

 

 

Корисні модулі

 

В мене також є SEO модуль для автоматичної генерації мета-тегів сайту SEO Tags Generator та автоматичної генерації ЧПУ для тысяч вже існуючих товарів за допомогою натискання однієї кнопки SEO URL Generator PRO.

 

Модуль для массового редагування товарів - Handy Product Manager.

 



Інші розширення SergeTkach


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.