Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль OpenCart 2 Excel - автоматическое обновление цен (прайса) и количества більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

Ajax Recent - обновление списка заказов без перезагрузки
Часто администраторы магазинов сталкиваются с тем, что забывают обновить страницу с последними заказами тем самым теряя время и покупателей! Данный модуль исправляет эту ситуацию, теперь, чтобы увидеть последние актуальные заказы не нужно каждый раз обновлять страницу или судорожно заходить в почтовый ящик, модуль сделает это за вас.   Период обновление блока (актуализации последних заказов) - раз в 10 секунд.   Установка Перейдите в раздел Дополнения -> Менеджер дополнений; Загрузите файл ajax_recent.ocmod для своей версии;   Внимание! Модуль заменяет стандартный модуль вывода последних заказов в админке! В случае если установлены модули цветных статусов заказов либо подобных адаптация возможна, но на платной основе...

Ajax Recent - обновление списка заказов без перезагрузки

(0)
10   
Автоматичне оновлення цін на сайті з Excel та XML прайсів постачальників MAVRui
Правильний вибір - гарантія успіху! MAVRui - це модуль для завантаження на сайт прайсів постачальників у форматі Microsoft Excel або XML (лінк) з подальшою автоматичною обробкою та аналізом цін, наявності товарів у вашому інтернет-магазині. Також модуль порівнює ціни на товар від кількох постачальників та вибирає мінімальну. У модулі передбачено автоматичну націнку на прайсову ціну за формулою націнки. Формула націнки є дуже гнучкою і може бути розбита на безліч діапазонів. Також функціонал модуля дозволяє імпортувати товари з прайсу постачальника та створювати картки товару у вашому інтернет-магазині.     Демо версія https://technotema.com/mavr/ login: mavr pass: mavr..

Автоматичне оновлення цін на сайті з Excel та XML прайсів постачальників MAVRui

(10)
37   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.