Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль OrderPro - Расширенный редактор заказа для 1.5.x.x більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

Управление торговлей 6 Персональный редактор ++
- Модуль быстрых редакторов на витрине магазина - Создание SEO шаблонов для каждой категории - Групповое редактирование товара http://editorpro.waterfilter.in.ua/edit_banner/editorpro.png Demo OPENCART 2x login: demo pass: demo Demo OPENCART 15x login: demo pass: demo Модуль написан на основе опыта работы в одном из крупнейших И.М. рунета. Немного лирики. Наверняка каждый, кто следит за актуальностью своего магазина, адекватности и верности заполнения карточек продукта, не один раз в процессе работы замечал небольшие огрехи, «Очепятки» да что греха таить , порой и абсолютно не адекватной инфы о товаре. И вот в процессе продажи думаешь, обязательно чуть позднее вернусь, подкорректирую , и…. в очередной раз …. И еще, в определенный момент тупо ловишь себя на мысли, что в очередной раз откладываешь и злишься на того, кто допустил такой очевидный и досадный ляп, начинаешь вспоминать кто заполнял карточки, злиться, вот так бы взял, да «Головою, да в стенку», темболее что бы исправить это нужно зайти в админку, найти данный продукт, открыть редактор , и вобщем как всегда не сейчас - Поубивал бы J)) И так - с выходом У.Т 6 – Персональный редактор++ Все эти , и многие другие вытекающие проблемы решены. По вопросам допилов до индивидуальных потребностей пишите в личку рассмотрю. Для тех "Кто в теме" полезные ссылки Управление торговлей 7 Управление торговлей 5 Управление торговлей 4 Управление торговлей 3 Управление торговлей 2 Управление торговлей 1 Модуль наличия товара на складе разный цвет..

Управление торговлей 6 Персональный редактор ++

(31)
15   
Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager
Модуль Handy Product Manager дозволяє Вам масово редагувати стандартні дані товарів в OpenCart. А також дозволяє редагувати товари прямо в Переліку товарів...

Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager

(40)
33   
Універсальний масовий редактор товарів в OpenCart. Знайти та замінити. ChatGPT OpenAI. MULTIEDIT
Масово редагувати атрибути, присвоїти опції, змінити опис товару. т.і. Знайти та замінити! Модуль повторює зовнішній вигляд і розташування полів, що редагуються, при "штатній" зміні товару, але дає значно більше можливостей. Доповнення, що економить ваш час! Мінімум нагромадження - максимум зручності. Multi edit модуль що значно полегшить процес редакції даних та дозволить заощадити багато часу!..

Універсальний масовий редактор товарів в OpenCart. Знайти та замінити. ChatGPT OpenAI. MULTIEDIT

(37)
29   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.