Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

На жаль модуль Ссылка на товар, категорию, производителя, статью, модуль OpenCart, веб-студия NeoSeo більше недоступний, нижче представлені схожі модулі.

Якщо запропоновані варіанти Вам не підходять, Ви можете пошукати інші варіанти самостійно у нашому маркетплейсі

Admin Quick Links (Швидьки посилання в адмінці)
Кнопки швидкої навігації для адмінки   Мета модуля - спростити доступ до посилань, що часто використовуються. Тобто можна будь-яке посилання на будь-який елемент в адмін панелі вивести в блок поруч із лого.   Як це працює? Після встановлення у вас з'являється панель з уже встановленими кнопками-посиланнями Ви можете як додати, так і видалити потрібні/непотрібні кнопки. Крім того, ви можете додати і довільне посилання (route)   У налаштуваннях ви можете вказати, що сторінку за посиланням потрібно відкривати у новому вікні   Якщо вас не влаштовує назва посилання - ви можете змінити     Особливість модуля, в тому, що кожен користувач адмінки може налаштувати меню швидкого доступу під себе.     Установка – стандартна. Доповнення/розширення -> встановлення доповнень/розширень..

Admin Quick Links (Швидьки посилання в адмінці)

(6)
6   
SP SEO Custom Links 1.5.x-2x-3x Multilang - Произвольные ссылки в товаре, категории, производителе, страницах фильтров
Модуль позволяет добавить неограниченное количество произвольных ссылок на страницы категории, производителя и товара для более классного продвижения вашего сайта!..

SP SEO Custom Links 1.5.x-2x-3x Multilang - Произвольные ссылки в товаре, категории, производителе, страницах фильтров

(13)
10   
SEO Products Disabling: Отключенные товары доступны по прямой ссылке
Часто буває так, що вам потрібно тимчасово вимкнути товар/категорію/статтю на сайті. Але після цього виникає проблема із 404 помилками, які негативно впливають на SEO сайту. Цей модуль вирішує цю проблему. Після вимкнення товару/категорії/статті вона повністю зникає з усіх модулів, категорій, сторінок та пошуку, але залишається доступною за прямим посиланням...

SEO Products Disabling: Отключенные товары доступны по прямой ссылке

(1)
10   

Подивитись більше доповнень

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.